بازداشت یک تروریست در گرجستان
به گزارش تفلیس.کام، سازمان اطلاعات و امنیت، با انتشار اطلاعیه ای، از بازداشت ‘ داویت بورچاشویلی ‘، به اتهام عضویت در سازمان های تروریستی، بر اساس ماده 238 از قوانین کیفری گرجستان خبر داد.
در پی اطلاعیه سازمان اطلاعات و امنیت، ویدئوهایی در ‘ یوتیوب ‘ منتشر شد که بورچاشویلی را با لباس نظامی و مسلح، سوار بر یک خودرو و به همراه چند فرد مسلح دیگر نشان می دهد و یا در ویدئویی دیگر، وی در مراسم یادبود یکی از کشته شدگان گروه های تروریستی شرکت کرده است.
خانواده بورچاشویلی، هرگونه ارتباط وی با گروه های تروریستی در سوریه و عراق را تکذیب کرده و گفته اند که وی از یک سال پیش برای کار در ترکیه بوده است.
رئیس و جانشین سازمان اطلاعات و امنیت گرجستان، چند روز پیش، از زیر نظر داشتن افراد مرتبط با گروه های تروریستی خبر داده بودند.
ظاهرا عضو گروه داعش بوده
همانگونه که پیش بینی می شود و قبلاً نیز گفته شده، داعش و داعشیسم حدو مرزی نمیشناسد و چون بصورت یک تفکر است و این تفکر موجب بوجود آمدن گروهی شبه نظامی گردیده بنابر این مسئولیت کشورها در مراقبت از مرزهای فیزیکی و معنوی خود در برابر این تفکر التقاطی و آنارشی را بیش از پیش میطلبد. با توجه به اینکه فرقه داعش از برخی کشورها کمک مالی میگیرد و و همچنین بر چاههای نفت عراق و سوریه سیطره یافته و همچنین از طریق باج گیری از افراد و کشورها و بواسطه این اعمال به ثروتمندترین گروه تروریستی جهان تبدیل شده است بنابر این با وعده های فریبنده و جذاب و نشان دادن آرمان شهر به افراد همراه با وعده های پول فراوان، عضو گیری این گروه از اتباع کشورها را سهولت بخشیده و بسیاری از افراد نه بخاطر آرمانگرائی و اعتقادات بلکه بخاطر پول فراوان جذب این گروه فاشیستی میشوند. بهرحال داعشیسم قوم و ملیت نیست که حدود مرزی مشخصی داشته باشد و بتوان این پیکار جویان را در جبهه های نبرد مشخصی مشاهده و با آنها مقابله نمود لذا با بصدا درآمدن زنگ خطر برای امنیت و آرامش و صلح در جهان ضروری است سردمداران کشورها تصمیمات جدی، قدرتمندانه و اجرائی تری در جهت نابودی این پدیده (داعش) بگیرند تا از سرایت این پدیده شوم به سایر کشورها جلوگیری شود.
جالب است به تحلیلی که روزنامه دیلی میل انگلیس طی گزارشی در روزهای اخیر به موضوع ثروت داعش پرداخته است توجه فرمائید:
روزنامه دیلی میل انگلیس گزارشی را منتشر کرده که به بررسی دلایل بقای داعش و قدرت آن با وجود حملات هوایی ائتلاف تحت امر آمریکا و روسیه میپردازد.
داعش مناطقی را در سوریه و عراق اشغال کرده که به اندازه مساحت کشور انگلیس است و این گروه توانسته است هشت میلیون تن را تحت سیطره خود داشته باشد و این گروه همچنین داراییهایی به اندازه دو تریلیون دلار دارد.
ابوبکر بغدادی، سرکرده داعش (40 ساله) به همراه تعدادی از سرکردههای حزب بعث این گروه را تاسیس کردند. همچنین ساختارهای سازمانی نیز توسط شخص به نام حاجی بکر، سرهنگ سابق در نیروی هوایی سوریه تدوین شد.
این گروه شامل سه دسته نیرو میشود: “الانصار” که نیروهایی از عراق و سوریه هستند و “المجاهدون” که افراد خارجی چه عرب یا غیر عرب هستند و “المناصرون” که حقوق میگیرند و به عنوان نگهبانان فعالیت میکنند.
در موصل و مناطق دیگر، داعش سلاح و تجهیزات نظامی در اختیار دارد که ارزش آنها به دو میلیارد دلار میرسد که این تسلیحات متعلق به ارتش عراق است که آمریکا به این کشور داده بود که در میان این تجهیزات 26 تانک و خودروهای زرهی و توپخانه و مسلسلهای سنگین و تفنگ وجود دارد.
مردان و زنان بسیاری نه فقط از اروپا یا از ایالات متحده بلکه از روسیه، چین، ترکیه، چچن و گرجستان به داعش پیوستهاند و در همین حال به برخی از اروپاییها دستور داده شده است تا در خانه بمانند و منتظر عملیات تروریستی در داخل کشورشان باشند.
بر اساس این گزارش، دو ماه بعد از حضور در اردوگاههای داعش، نیروها یک توان غیر عادی پیدا میکنند و نیروهایی که مقادیر زیادی مواد مخدر مصرف میکنند، میتوانند حکمهای “َشرعی” و تجاوز جنسی و کشتار را صادر کنند.
داعش برخلاف القاعده فقط به کمکهای مالی حامیان ثروتمند بسنده نمیکند، چرا که ثروت داعش در سال 2014 به اندازه دو تریلیون برآورد شد و درآمد سالانه این گروه حدود دو میلیارد دلار برآورد شده است.